Weekendje Parijs

Weekendje Parijs

Weekendje Parijs?

Indien je een weekendje Parijs wilt boeken is dat goede gedachte. Je zal je geen moment vervelen in de lichtstad en de stad van de liefde zoals hij genoemd wordt. Je kan tijdens de avonden heerlijk genieten op een van de vele terrasjes en restaurants. Je kan er heerlijk eten en drinken. Overdag kun je gaan winkelen of gebouwen bezichtigen, het is er allemaal mogelijk. Op zoek naar meer informatie over een weekendje weg gaan naar Parijs? Dan kunt u op deze pagina meer informatie inwinnen. Bekijk hieronder meer over een weekendje Parijs. Veel plezier met het uitzoeken van een mooi weekendje weg naar Parijs!

Bekijk hier alles over treinkaartjes voor Parijs >>

Weekendje Parijs:

  • Overdag in Parijs

Weekendje ParijsJe moet, als je in Parijs bent, zeker een aantal belangrijke gebouwen gaan bewonderen. Er zijn er een aantal die zeer beroemd zijn. Zo kent iedereen de Eifeltoren en de Notre Dam. Indien je een rondvaart maakt, met een Batabus, dan kom je langs verschillende bekende gebouwen. Niet ver van deze gebouwen zal de rondvaartboot aanleggen, waar je dus kunt uit- en instappen. Wanneer je bijvoorbeeld vlak bij de Notre Dam uitstapt, dan kan je op je gemak de kerk gaan bewonderen, om daarna weer in te stappen in de boot. Het is een ideale manier om enkele gebouwen op deze wijze te bezichtigen. Omdat de Seine dwars door Parijs loopt, krijg je een goed beeld van Parijs.

  • Chaps-Elysees Parijs

Het is zeker ook de moeite waard om de belangrijkste boulevard, de Champs Elysees, te bezoeken. Het is de nationale winkelstraat. Er vinden steeds weer belangrijke parades plaats. Zelfs de eindetappe van de Tour de France wordt er jaarlijks gevierd. Er zijn in de straat veel luxe winkels. Aan het einde van de winkelstraat staat de Arc de Triomph. Deze triomph boog is nog in opdracht van Napoleon gebouwd. Dit was na zijn overwinning in Austerlitz. Indien je een mooi uitzicht over Parijs wilt hebben kun je hem beklimmen. Na 234 treden ben je boven en kun je inderdaad genieten van het mooie vergezicht.

  • Uitgaan in Parijs

Na het bezoeken van de vele mooie gebouwen kunt je tijdens de avonduren mooie shows bekijken. Er zijn veel theaters waar de mooiste shows worden gegeven. Dit kan je natuurlijk het beste doen na eerst een goede maaltijd te hebben gebruikt. Indien je niet van theaters houdt zijn er nog genoeg uitstapjes te maken om de avond op een fijne manier door te kunnen brengen.

Weekendje Parijs met trein:

De treinkaartjes kopen voor Parijs? Klik dan op één van de blauwe links voor meer informatie en om de eventuele treinkaartjes te gaan kopen. Veel plezier met het uitzoeken van de juiste treinkaartjes.

Meer informatie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *