Treinreis Parijs

Treinreis Parijs

Comfortabel en snel met de trein naar Parijs!
Met de trein is het altijd een beetje reizen. Dat is ook het geval tijdens een treinreis naar de Franse hoofdstad Parijs. Met de Thalys naar Parijs, is overigens een uitstekende keuze. Op die manier reizen we maar liefst tien keer snel en uiterst comfortabel naar hartje Parijs. In dit artikel komt u meer te weten over de treinreis Parijs, leuke reisweetjes en wat er allemaal mogelijk is. Tevens komen de voordelen aan bod en heeft u de mogelijkheid om treinkaartjes te kopen voor Parijs (treinreis Parijs informatie en tips).

Treinreis Parijs:

De Gare du Nord voor extra tijdswinst

Treinreis ParijsOm ons zo vlug mogelijk in de sfeer van de Franse hoofdstad onder te dompelen, kiezen we bij voorkeur de Gare du Nord als eindstation. Zo stappen we van de trein onmiddellijk in het bruisende centrum van de Franse lichtstad, en besparen we uiteraard extra tijd. Bijkomende verplaatsingen zijn zo immers niet nodig. Verblijven we gedurende enkele dagen in Parijs, om deze wereldstad grondig te verkennen? Geen nood, in de onmiddellijke nabijheid van de Gare du Nord hebben we een ruime keuze aan comfortabele hotels.

Uitstekend openbaar vervoer

Alle treinen richting Parijs, sluiten perfect aan op het openbaar vervoer. Maar er is meer. Om zo weinig mogelijk tijd te verliezen, is er De Paris Visite. Daarmee zijn we in staat om vooraf alle verplaatsingen met het openbaar vervoer te reserveren. Kortom, wat houd je nog tegen om met de trein Parijs te verkennen.

De voordelen van reizen met de trein naar Parijs

  • Met de Thalys ben je sneller in Parijs dan met het vliegtuig
  • De Thalys verzekert dagelijks tien ritten naar de Franse hoofdstad
  • Reis bij voorkeur ‘s avonds met de trein richting Parijs. Tickets die we ‘s avonds kopen, zijn aanzienlijk goedkoper dan de tickets die ‘s morgens zijn gekocht
  • Kies de Gare du Nord als eindstation. Zo ben je op wandelafstand van toeristische bezienswaardigheden zoals het Quartier Latin, de indrukwekkende Eiffeltoren, de Champs Elysées, de Notre Dame en het Louvre
  • We hebben geen last van vervelende parkeerproblemen
  • U reist comfortabeler dan met het vliegtuig

Treinreis Parijs aanbieding:

Een aanbieding meepakken of kijken welke mogelijkheden er allemaal zijn? Klik dan op één van de links om naar de specialist te gaan!

Bekijk hier de treinkaartjes voor Parijs >>

Wilt u meer te weten komen over met de trein reizen naar Parijs of andere informatie over Parijs te weten komen? Op deze website vind je nog veel meer informatie over treinkaartjes voor Parijs en andere informatie.

Bekijk dan al onze pagina’s en hieronder enkele:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *