Treinreis naar Parijs

Treinreis naar Parijs!

Parijs, de stad van de liefde!
Treinreis naar ParijsParijs…vroeger een onbereikbare stad voor veel mensen maar tegenwoordig simpel met de trein te bereiken. Parijs is een heerlijke stad die veel bezienswaardigheden biedt en waar je een paar dagen kan verblijven zonder je te vervelen. Met de trein naar Parijs gaat gemakkelijk en snel! Bekijk hieronder meer informatie over de treinreis naar Parijs, ook kunt u de tijden en de prijzen terugvinden bij de reisspecialist. Met de trein naar Parijs? Bekijk in dit artikel veel informatie over het per trein reizen naar Parijs.

 

Bekijk hier meer over treinreizen naar Parijs >>

Treinreis naar Parijs:

De Thalys

Zin om op een stedentripje te gaan naar Parijs en alle bezienswaardigheden te bezoeken? Wanneer je met de Thalys vanaf Amsterdam vertrekt ben je in drie uurtjes treinen in Parijs om alle bijzonderheden van de stad te bewonderen. Wat kun je zoal bekijken in Parijs wanneer je met de trein gaat?

  • Natuurlijk dé attractie van Parijs, de Eifeltoren
  • Disneyland Parijs bezoeken met een ééndaagse treinreis
  • De Montparnasse
  • Zeker een bezoekje waard…Paleis van Versailles
  • Treinreis naar ParijsHet Louvre en een rondvaart over de Seine

Allemaal bestemmingen die snel en gemakkelijk met de trein te bereiken zijn. Goed te doen om op één dag heen en weer te gaan.

Amsterdam – Parijs met de trein

De treinreis met de Thalys begint op het Centraal station in Amsterdam. In precies 3 uur en 16 minuten stapt u uit op Gare du Nord in Parijs. Wanneer je naar de website van NS international kun je alle tijden en plaatsen checken, die nog beschikbaar zijn op een bepaalde dag naar Parijs. Tegen een redelijke prijs bent u snel op uw bestemming.

Reisinformatie naar Parihjs

Elke dag kunt u 9 maal met de Thalys naar Parijs afreizen. Ook voor mensen die zaken gaan doen is dit de ideale manier van reizen. Overstappen is niet nodig en er is gratis WIFI in de trein. De zakenman kan gewoon doorwerken in de Thalys. De Thalys heeft comfortabele stoelen en in topsnelheid gaat de trein naar Parijs. De mogelijkheid is er ook om vanaf Rotterdam te reizen.
1e klas reizen

Gaat u 1e klas reizen met de Thalys dan zal het aan niks ontbreken.

  • 1e klas met de Thalys heeft catering
  • Veel meer beenruimte
  • Gratis Wifi
  • Comfortabele stoelen

Kijk voor meer informatie en prijzen op de desbetreffende website door op de bovenstaande link te klikken. Bekijk hieronder enkele pagina’s voor meer informatie over met de trein reizen naar Parijs en andere informatie over Parijs.

Treinreis naar Parijs goedkoop:

Van plan om goedkoop naar Parijs te gaan? Bekijk alle mogelijkheden door op één van de blauwe links te klikken. Je komt vervolgens bij de specialist terecht waar je prachtige reizen kunt uitzoeken naar Parijs. Veel plezier met het uitzoeken van een treinreis naar Parijs!

Bekijk hier meer over de treinkaartjes voor Parijs >>

Pagina’s:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *