Treinkaartje Parijs

Treinkaartje Parijs!

Treinkaartje ParijsZonder wachtrijen en files supersnel naar Parijs reizen! Oui oui, en train vers Paris!
Parijs is de stad van het licht, de stad van de liefde en de stad van Disneyland. Genoeg redenen om er een bezoek aan te brengen! Wist u dat Parijs dichterbij is dan u denkt? U kunt er zelfs met de trein naartoe reizen, volledig comfortabel. De trein komt aan in hartje Parijs zodat u direct uitgerust aan uw trip kunt beginnen. Kiezen voor de trein levert u vele voordelen op waarover u hier meer leest. Bovendien hebt u keuze uit verschillende mogelijkheden om vanuit uw woonplaats in Nederland per trein naar de Franse hoofdstad te reizen. Bekijk hieronder meer informatie over een treinkaartje Parijs kopen en leuke weetjes over het met de trein reizen naar Parijs.  Van plan om de treinkaartjes te bestellen voor Parijs dan kan je hieronder op de link klikken om naar de specialist te gaan. De treinkaartjes kunnen gemakkelijk besteld worden. Veel plezier met het uitzoeken van de treinkaartjes voor Parijs.

Bekijk hier alles over treinkaartjes voor Parijs >>

Treinkaartje Parijs:

De vele voordelen van reizen per trein naar Parijs.

Treinkaartje ParijsMet de sneltrein van Rotterdam naar Parijs duurt korter dan de treinreis van Rotterdam naar Groningen. Maar reizen per trein naar Parijs heeft nog veel meer voordelen:

  • Geen file
  • Geen parkeerproblemen
  • Geen beperkte bagage zoals in een vliegtuig
  • Geen wachtrijen om in te checken
  • Geen lange rit van vliegveld naar hartje centrum
  • Een boek lezen onderweg
  • Wifi onderweg
  • Optimaal comfort
  • Milieuvriendelijk
  • Concurrerende prijzen

Op topsnelheid naar Parijs met Thalys.

Treinkaartje ParijsDe Thalys rijdt negen keer per dag op topsnelheid naar Parijs. U kunt opstappen in Amsterdam, Schiphol of Rotterdam. De service aan boord is fantastisch. U heeft vaste zitplaatsen dus naar een plekje hoeft u niet te zoeken. De stoelen zijn ruim en luxueus. Aan boord is ook een restauratiewagen waar u in stijl van een kopje koffie en een croissantje kunt genieten.

Treinkaartje Parijs goedkoop:

Meer mogelijkheden voor het per trein reizen naar Parijs.

Behalve Thalys zijn er nog twee bekende maatschappijen waarmee u per trein naar Parijs kunt reizen. Zo kunt u opstappen op een Eurostar trein vanaf Brussel. Daarnaast is er ‘Izy’. Dit is het goedkope broertje van Thalys, gelanceerd in april 2016. Izy maakt het mogelijk om voor 10 euro van Brussel naar Parijs te reizen. Om gebruik te maken van Eurostar of Izy kunt u via NS een ticket boeken om naar Brussel te reizen vanaf elk treinstation in Nederland. De treinkaartjes kunnen erg gemakkelijk besteld worden voor Parijs of een andere plaats door op onderstaande link te klikken.

Bekijk hier de treinkaartjes internationaal >>

Bekijk hieronder enkele pagina’s welke interessant zouden kunnen zijn om met de trein naar Parijs te reizen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *