Trein Parijs

Trein Parijs

Met de trein naar Parijs!
Indien u zou besluiten om naar Parijs te gaan dan zijn daarvoor verschillende mogelijkheden om dat tot stand te brengen. Zo kunt u natuurlijk met eigen vervoer te gaan. Toch is het niet raadzaam om dat te doen. Op de eerste plaats is het een zeer drukke stad waarbij de parkeermogelijkheden bescheiden zijn. Nu hebben alle manieren van vervoer hun voor- en nadelen. Eigen vervoer geeft u wel alle vrijheid om u te verplaatsen, wanneer u dat wenst, maar gemakkelijk is dat zeker niet. In dit artikel komt u meer te weten over de trein Parijs en heeft u de mogelijkheid om treinkaartjes te kopen voor Parijs bij een reisspecialist. Veel plezier met het uitzoeken van de juiste treinkaartjes!

Bekijk hier meer over Parijs met de trein >>

Trein Parijs, enkele mogelijkheden:

  • Busreizen naar Parijs.

Trein ParijsWanneer u met de bus naar Parijs wilt gaan is dat veel gemakkelijker voor u dan met eigen vervoer. U neemt plaats in de bus en u wordt naar de plaats van bestemming vervoerd. Dat kunt u doen met een ongeorganiseerde busreis maar ook met een georganiseerde. Wanneer u kiest voor een georganiseerde busreis heeft u niet alleen alle voordelen, maar u wordt gevrijwaard van alle nadelen, die u met eigen vervoer zou hebben. Daarbij is het ook nog eens zo dat, wanneer u kiest voor een georganiseerde busreis, men u naar alle mooie plaatsen in Parijs zal brengen. Dat is natuurlijk zeer aantrekkelijk om van een reis naar Parijs voor de volle 100% te kunnen genieten. (Trein Parijs informatie)

Trein Parijs aanbieding:

  • De Talys naar Parijs.

De Talys brengt u van Amsterdam en Rotterdam naar Parijs in slechts ruim 3 uur. Terwijl u zelf in een comfortabele stoel in de trein zit wordt u met een topsnelheid naar Parijs vervoerd. Een dergelijke reis met de Talys is niet duur. Voor €35,- kunt u al een enkele reis naar Parijs boeken. Wanneer u daarbij u ticket online besteld heeft u geen reserveringskosten. Wat ook van belang is dat u bij een treinreis direct kunt instappen. Dagelijks vertrekt hij 9x naar de stad van de liefde.

  • Vliegtuig naar Parijs.

U zou kunnen denken dat een reis naar Parijs met het vliegtuig sneller gaat. Dat is echter niet het geval. Om in het centrum van Parijs te komen zal met het vliegtuig langer duren dan met de Talys. Een vlucht van Amsterdam naar Parijs duurt maar 1 uur en 15 minuten maar u moet er twee uur voor vertrek aanwezig zijn. Vervolgens zal u op de luchthaven in Parijs vervoer moeten zoeken om naar de binnenstad gebracht te worden. Dus het is maar waar u voor kiest om naar Parijs vervoerd te worden. Denk vooraf na wat voor u de beste en voordeligste manier van reizen naar Parijs is.

Trein Parijs Barcelona:

Er zijn verschillende opties om ook vanaf Parijs naar Barcelona bijvoorbeeld te gaan. Maar ook van Parijs natuurlijk weer terug naar Nederland. Door op één van de blauwe links te klikken kom je bij de NS International uit, je kan daar de treinkaartjes betellen welke je nodig hebt. Veel plezier met het uitzoeken van een reis naar Parijs!

Bekijk hier de treinkaartjes naar Parijs >>

Meer informatie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *