Ticket Parijs

Ticket Parijs

Met de trein naar Parijs, een ticket Parijs kopen?

Ticket ParijsParijs, de stad van de liefde, van het licht en van de mode. De hoofdstad van Frankrijk heeft vele bijnamen en hieruit blijkt direct de populariteit en diversiteit van deze prachtige stad. Parijs is een van de belangrijkste steden wereldwijd en het centrum van het internationale bedrijfsleven. Deze stad drukt stevig haar stempel op het gebied van politiek, mode, internationaal onderwijs, media, kunst en wetenschap. Er zijn vele prachtige monumenten en andere bezienswaardigheden, die een bezoek waard zijn. Daarnaast is er een groot aantal mooie parken en tuinen, waardoor Parijs ook voor de natuurliefhebber een trekpleister is. Op deze pagina komt u meer te weten over een ticket Parijs, waar u het beste een treinticket naar Parijs kunt komen en meer voordelen.

Bekijk hier de tickets voor Parijs >>

Ticket Parijs:

Naar Parijs reizen met de trein? Dit kan bijvoorbeeld met de Thalys. De Thalys is een hogesnelheidsnetwerk van treindiensten tussen Nederland, Duitsland, België en Frankrijk. Vanaf het station Amsterdam Centraal kunt u met de Thalys in iets meer dan 4 uur naar station Gare du Nord, in hartje Parijs reizen. Daarnaast zijn er directe verbindingen tussen Schiphol-Parijs, Rotterdam-Parijs, Den Haag-Parijs, en Brussel-Parijs. Dankzij de Thalys zijn er veel mogelijkheden en er zijn 9 verbindingen per dag. Vanuit Nederland zijn er 4 trajecten, vanaf Amsterdam, Schiphol, Utrecht en Rotterdam. Voordelen van reizen met de Thalys zijn:

  • Geen inchecktijd, u kunt direct instappen.
  • Comfortabele zitplaatsen.
  • U arriveert in het hart van de stad
  • Ticket ParijsGeen reserveringskosten bij online boeken.

Enkele tips bij het reizen naar Parijs met de trein: boek ruim op tijd. De goedkoopste periode is meestal 2 tot 3 maanden voor de vertrekdatum. Vroeg in de ochtend of s’avonds vindt u meestal de goedkopere kaartjes. U kunt eventueel een prijskalender gebruiken voor het vinden van de voordeligste tickets.

Een andere mogelijkheid om naar Parijs te reizen per trein is met de TGV (Train à Grande Vitesse). Dit is een Franse hogesnelheidstrein die vertrekt vanuit Brussel. Voor eindbestemming Parijs kunt u uitstappen bij het vliegveld Charles de Gaulle of bij Euro Disney (Marne-la-Vallée-Chessy). Met de TGV kunt u niet in hartje Parijs uitstappen, zoals met de Thalys. De TGV rijdt om Parijs heen naar vele bestemmingen in Noord en Zuid-Oost Frankrijk.

Ticket Parijs aanbieding:

Van plan om een aanbieding mee te pakken als je een treinticket naar Parijs wilt boeken? Soms zijn er namelijk aanbiedingen actief bij verschillende partijen, hierbij kan je denken aan de Hema, Kruidvat maar soms ook andere bedrijven. Door op één van de blauwe links te klikken kan je overigens treinkaartjes gaan bestellen voor Parijs! Veel plezier met het uitzoeken van de juiste treinkaartjes en geniet van de prachtige stad!

Bekijk hier de treinkaartjes Parijs>>

Meer informatie over tickets en reizen naar Parijs:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *