Sneltrein Parijs

Sneltrein Parijs

De sneltrein naar Parijs, een leuke trip!

Wanneer je naar Parijs gaat kan je als vervoermiddel de trein gebruik. De trein is de snelste, meestal goedkoopste, gemakkelijkste en de comfortabelste manier om in de lichtstad of te wel de stad van de liefde te geraken. Er zijn natuurlijk andere manieren om naar Parijs te gaan zoals de bus, eigen vervoer of met het vliegtuig. Het reizen met een vliegtuig klink aantrekkelijk maar op de eerste plaats moet u naar het vliegveld rijden. Vervolgens heeft u de wachttijden op de luchthaven en aangekomen in Parijs zal u vervoerd moeten worden naar uw hotel. De beste manier om er snel te geraken zijn met eigen vervoer en de trein. Nu behoort een busreis naar Parijs ook tot de mogelijkheden. Kom in dit artikel nog meer te weten over de sneltrein Parijs en ook kunt u de prijzen en tijden bekijken door op de onderstaande link te klikken. (Sneltrein Parijs informatie)

Bekijk hier meer over de sneltrein voor Parijs >>

Sneltrein Parijs:

  • Busreis naar Parijs

Sneltrein ParijsIndien u met de bus gaat is dat ook een fijne manier van reizen. U hoeft zelf niet te sturen en wordt gemakkelijk naar de plaats van bestemming gebracht. Indien u daarbij met een georganiseerde busreis gaat, zal deze rijden tot aan uw hotel of andere verblijfplaats. Ook zal de bus gebruikt worden om u door de stad heen te loodsen tijdens een of meerdere excursies. Een busreis is over het algemeen ook een goedkope manier van reizen. Indien u met een ongeorganiseerde busreis gaat dan zal u bij een halte worden afgezet. U zal dan verder de metro of taxi moeten nemen om naar uw hotel te worden gebracht. Dus de gemakkelijkste manier voor een busreis is een georganiseerde trip naar Parijs. (Sneltrein Parijs informatie)

Bekijk hier meer over Parijs en de sneltreinen >>

 Sneltrein Parijs Amsterdam:

  • De sneltrein

De beste manier van reizen naar Parijs is de sneltrein. De Thalys rijdt 9x per dag van Amsterdam of Rotterdam naar Parijs. In ruim drie uur bent u dan op de plaats van bestemming. U kunt uitstappen bij Parijs Nord. U kunt daar direct op de metro stappen en dan bent u in een oogwenk in het hart van Parijs. Wanneer u in Nederland in een plaats woont, die een behoorlijke afstand vanaf bijvoorbeeld Rotterdam ligt, dan is het niet handig om eerst naar Rotterdam te gaan om daar de Thalys te nemen. Dan kunt u beter de IC naar Brussel nemen en van daaruit naar Parijs met de Thalys gaan. U kunt natuurlijk altijd inlichtingen inwinnen bij de spoorwegen om te weten te komen wat voor u de snelste en beste manier van reizen is met de trein naar Parijs. (Sneltrein Parijs informatie)

Sneltrein naar Parijs boeken?

Bekijk hier meer over treinkaartjes Parijs >>

Meer informatie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *