Rotterdam Parijs

Rotterdam Parijs

Rotterdam Parijs – Ga met de trein naar Parijs! Met de trein naar Parijs?
Waarom met de trein naar Parijs? Omdat Parijs een heerlijke stad is en je bent er eigenlijk heel erg snel. Vanaf Rotterdam in twee uur en 37 minuten in hartje Parijs. Vertrekken in de ochtend, zo rond 8 uur met de Thalys en u bent om half 11 op de plek van bestemming. Nog een hele dag om te shoppen en mooie bezienswaardigheden te ontdekken. Altijd al eens het Louvre van binnen willen bekijken? Dan is een treinreis naar de hoofdstad van Frankrijk snel gemaakt en kun je heerlijk de rest van de dag alle kunstschatten bekijken die in het Louvre tentoongesteld worden. Ook de Eiffeltoren is prachtig om te bezichtigen. En heeft u wel eens vanaf het water de stad gezien? Een rondvaart over de Seine is een van de dingen die je als bezoeker van Parijs gedaan moet hebben. Bekijk hieronder meer informatie over Rotterdam Parijs met de trein.
Wanneer je overigens treinkaartjes wilt bestellen voor de rit naar Parijs dan kan je hieronder op één van de links klikken. Heel veel plezier met het uitzoeken van een mooie reis naar Parijs.

Bekijk hier meer over Parijs Rotterdam met de trein >>

Rotterdam Parijs:

Voordelig reizen met de trein.

Rotterdam ParijsMet de trein reizen naar Parijs is zeker voordeliger dan wanneer je met de auto gaat. Ook het vliegtuig is aanzienlijk duurder dan de trein. Een weekendje Parijs begint op vrijdag en eindigt meestal op zondagavond. Een tip is om een keer van zaterdag tot en met maandag een weekend te boeken. Dit scheelt aanzienlijk in de kosten. Wanneer je van Rotterdam naar Parijs per trein reist is het verstandig om online te boeken. U betaalt dan geen boekingskosten. In de avonduren reizen kost ook minder dan overdag.

Zo vroeg mogelijk boeken.

Hoe eerder U de treinreis boekt, hoe goedkoper deze is. De verschillende vervoerders bepalen hoeveel tijd u van te voren kunt boeken. Reist u met de Thalys-trein van Rotterdam naar Parijs kan kunt u al 4 maanden van te voren de treintickets online aanschaffen. Het voordeligste tarief boekt u met deze tips:

  • Zo vroeg mogelijk boeken
  • Gebruik de prijskalender wanneer u met de trein naar Parijs reist
  • Een goedkoper weekend naar Parijs? Boek dan de zaterdag, zondag, en maandag
  • Aanmelden voor de nieuwsbrief, er zijn regelmatig aanbiedingen die via deze brief bekend worden gemaakt
  • Reizen in de avonduren is goedkoper

Parijs Rotterdam trein boeken:

Bekijk hier de treinkaartjes voor Parijs >>

Meer informatie over Parijs en eventueel per trein reizen naar Parijs:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *