Retourtje Parijs

Retourtje Parijs

Met de trein genieten van uw reis naar Parijs.
Wilt u een paar dagen in Parijs doorbrengen, dan is de trein het beste vervoersmiddel om te gebruiken. Door met de trein te reizen, profiteert u het meeste van uw stedentrip. Reizen met de trein is dé manier om uitgerust aan te komen op de plaats van bestemming en direct van uw mini-vakantie te genieten. U kunt zich tijdens de reis namelijk heerlijk ontspannen en het voorbijgaande landschap ervaren vanuit uw comfortabele stoel. Wanneer u in Parijs aankomt hebt u nog alle energie om er direct op uit te trekken. Meer informatie over een retourtje Parijs vindt u hieronder. Als je de treinkaartjes voor Parijs wilt aanschaffen dan kan je hieronder op de blauwe link klikken. Je komt bij de specialist terecht waar je gemakkelijk de kaartjes kunt gaan kopen.

Bekijk hier de retourtjes naar Parijs en prijzen >>

Retourtje Parijs:

Retourtje ParijsParijs is te bereiken per trein, auto, bus en vliegtuig, maar over het algemeen reist u naar Parijs het snelst met de Thalys, een hogesnelheidstrein. Binnen Nederland stopt deze op de stations Amsterdam Centraal, Schiphol, Den Haag HS en Rotterdam Centraal en brengt u rechtstreeks naar Parijs Gare du Nord. De Thalys doet er vanaf Amsterdam ongeveer 3 uur en 20 minuten over en vanaf Rotterdam 2 uur en 15 minuten. De Thalys rijdt diverse keren per dag van Amsterdam naar het hart van Parijs.

Met de auto vanuit Nederland duurt de rit ongeveer 4,5 uur bij een matige verkeersdrukte en geen pauzes meegerekend. Parkeren zal een groot probleem zijn en duur. De busreis is vaak goedkoper dan de trein, maar met de bus bent u ongeveer 7 uur onderweg. Met het vliegtuig duurt de reis korter, maar je hebt ook nog te maken met wachttijden op de vliegvelden.

Retourtje Parijs trein:

Een treinkaartje naar Parijs kan meestal worden gekocht vanaf 3 maanden voor vertrek. Wanneer u de treinreis tijdig boekt, is het mogelijk te reserveren tegen een speciaal voordeeltarief, het zogenoemde NO-FLEX tarief. Er zijn al treinkaartjes te koop vanaf 35 euro. Dit tarief is alleen verkrijgbaar voor de 2e klasse, ofwel Comfort 2. De lage tarieven zijn echter snel uitverkocht. De voorwaarden kunt u vinden op de betreffende websites.

Voordelen van reizen met de trein naar Parijs op een rijtje:

  • Geen last van files
  • Geen tolwegen
  • Geen wachttijden, zoals bij een vliegtuig
  • Onderweg kunt u ontspannen of werken, dankzij de stopcontacten naast uw stoel.
  • Geen stress
  • Geen bagage inchecken en geen kosten voor bagage
  • Snel en rechtstreeks op de plaats van bestemming

Kortom, de trein is door de combinatie van een goede prijs, kortste reistijd en comfortabel reizen een aanrader. Bekijk hieronder meer informatie over Parijs en over het per trein reizen naar Parijs.

Bekijk hier de treintickets voor Parijs en retouren >>

Meer pagina’s over Parijs:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *