Reizen naar Parijs

Reizen naar Parijs

Reizen naar Parijs, een fantastische ervaring!
Een reis naar Parijs is een goede gedachte. Wanneer u ernaartoe wilt gaan moet u eerst gaan kijken wat voor u de beste manier is om er te komen. Nu moet u niet denken dat een vliegreis sneller is dan een treinreis. Alle manieren hebben hun voor- en nadelen. Bekijk hieronder meer informatie over reizen naar Parijs. Wanneer je de treinkaartjes voor Parijs wilt gaan bestellen dan kan je hieronder op één van de links klikken. Veel plezier met het uitzoeken van de treinkaartjes voor het reizen naar Parijs!

Bekijk hier meer over Parijs met de trein >>

Reizen naar Parijs:

Busreis naar Parijs.
Wanneer u zou besluiten om met de bus naar Parijs te gaan is een goedkope manier van reizen om de wereldstad te gaan bezoeken. Parijs heeft een prachtige architectuur en daarbij is ook nog eens het eten voortreffelijk. Ook het Reizen naar Parijsuitgaansleven is er geweldig. Al met al een fijne stad om te bezoeken. Wanneer u kiest voor een busreis dan is dat een goede manier om de stad beter te leren kennen. Je kan daarbij kiezen voor een ongeorganiseerde busreis of een georganiseerde busreis. Wanneer je kiest voor de laatste mogelijkheid dan zal je de beste plekken bezoeken die de stad te bieden heeft. De georganiseerde busreizen kunnen 1 tot 8 dagen duren. De busreizen brengen je overal naar toe. Wanneer je alleen gaat dan zal je vaak met de metro moeten reizen in Parijs. Het verkennen van de stad, tijdens de avonduren, is een must. Dat zal zeker gebeuren met een georganiseerde busreis.

Reizen naar Parijs met de trein?

Treinreis naar Parijs.
Je kan met de Talys naar Parijs reizen. Hij rijdt op topsnelheid van Amsterdam en Rotterdam naar Parijs. Tijdens de reis kunt u heerlijk genieten van een drankje in een comfortabele stoel. Een dergelijke reis is niet duur. Vanaf € 35,- kunt u een enkele reis boeken. De reis duurt 3.18 uur. Er zijn 9 verschillende opstaptijden. Hoe vroeger je boekt hoe voordeliger je reist. Een trein heeft belangrijke voordelen namelijk;

  • Je hebt comfortabele stoelen
  • Wanneer je online boekt heb je geen reserveringskosten
  • Je kan direct instappen
  • De aankomst is in hartje Parijs

Vliegen naar Parijs?
Een vliegreis van Amsterdam naar Parijs duurt 1 uur en 15 minuten. Je zou zeggen dat dat sneller is dan wanneer je met de trein gaat. Wanneer je echter met het vliegtuig gaat moet je 2 uur voordat het vliegtuig vertrekt inchecken. Je kan op verschillende sites een goedkoop ticket bemachtigen. Aangekomen op de luchthaven in Parijs zal je toch weer naar de stad vervoerd moeten worden. Dus een trein heeft deze problemen niet.

Bekijk hier de treinkaartjes voor Parijs >>

 

Bekijk hieronder meer pagina’s waar informatie op staat voor het reizen naar Parijs:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *