Parijs met de trein

Parijs met de trein?

Parijs met de trein: goed idee!
Wie wilt er nu niet even een weekendje uitblazen in de stad van de liefde? Rustig over de Champs-Élysées struinen na een middagje Eiffeltoren? De Franse hoofdstad is niet voor niks één van de grootste toeristische trekpleisters ter wereld. Of u nu fan bent van cultuur, graag de bloemetjes buiten zet bij de Moulin Rouge of simpelweg de heerlijke atmosfeer van een stad met historie en leven wenst op te snuiven: Parijs is een droombestemming. In dit artikel komt u meer te weten over Parijs met de trein. Wanneer je de treinkaartjes voor Parijs wilt bestellen dan kan je op één van de onderstaande blauwe links klikken. Heel veel plezier met het uitzoeken van een mooie reis naar Parijs en geniet van de reis ernaar toe (Parijs met de trein tip)!

Bekijk hier alles over met de trein naar Parijs >>

Parijs met de trein:

Trein: de logische keuze
Parijs met de treinEr zijn heel wat manieren om in Parijs te geraken als toerist. Via de bus, via het vliegtuig, via eigen vervoer of desnoods te voet: alles kan. De beste optie om in de lichtstad te geraken is ongetwijfeld echter via de trein. Waar je vroeger zo goed als enkel de befaamde hogesnelheidstreinen had is dat vandaag de dag al anders. Dagelijks heb je met gemak tientallen mogelijkheden om vanuit je woonplaats richting Frankrijk te trekken. Of het nu tegen 300 km/h is of toch net wat trager.

Parijs met de trein aanbieding en voordelen:

De voordelen van de trein.
Maar waarom zou u nu eigenlijk de trein nemen richting Parijs? Wat zijn de voordelen van de trein tegenover andere vervoersmiddelen? We kunnen u alvast vertellen dat het er heel wat zijn!

  • De snelheid: met de trein naar Parijs trekken gaat een stuk sneller dan andere opties. In slechts enkele uren kan je al genieten van een heerlijk wijntje op één van de vele terrasjes. Een stuk rapper dan met de auto, de bus of zelfs het vliegtuig zou lukken.
  • De locatie: door te kiezen voor de trein komt u al meteen aan in het centrum van de stad. Geen vervelende extra verplaatsing van luchthaven richting stad dus!
  • Niet parkeren: een eigen wagen in het centrum van Parijs is een slecht idee. Het metronet is goed uitgetekend en parkeren kost handenvol geld als u al plek vindt.
  • Ruime plekken: in het vliegtuig zit u toch altijd in een beetje een krappe ruimte. Op de trein kunt u echter genieten van heel wat meer plek. En bovendien mag u heel wat meer bagage meenemen onderweg!

Wanneer je een actie wilt meepakken voor treinkaartjes dan is het handig om verschillende websites in de gaten te houden. Zo zijn er soms bij de Kruidvat, Hema en andere bedrijven soms dagkaart acties. Veel plezier met het uitzoeken van een mooie reis naar Parijs!

Bekijk hier de treinkaartjes voor Parijs >>

Met de trein naar Parijs biedt enkel voordelen en is altijd een goed idee. Geen reden om te twijfelen dus! Kom hieronder meer te weten over reizen naar Parijs met de trein, weekendjes Parijs en hotels. Dit zijn enkele pagina’s op onze website waar u meer te weten kunt komen over Parijs of met de trein reizen.

Meer informatie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *