Naar Parijs met de trein

Naar Parijs met de trein

Naar Parijs met de trein? 

Snel van Amsterdam of Rotterdam naar Parijs. Al zittend in een comfortabele stoel glijdt het afwisselende landschap voorbij en worden uiteenlopende stations gepasseerd. Aan boord van de trein is de mogelijkheid om een kop koffie of zelfs een ontbijt of warme maaltijd te gebruiken. Onderweg is er tijd om mails te lezen, het internet te gebruiken of gewoon een boek of dagblad te lezen. Bekijk op deze pagina meer over naar Parijs met de trein, tevens heeft u de mogelijkheid om een treinticket te kopen bij een reisspecialist. Wanneer je van plan bent om direct treinkaartjes te gaan kopen dan kan je hieronder op de link klikken.

Bekijk hier meer over Parijs met de trein >>

Naar Parijs met de trein:

Diverse (snel)treinen naar Parijs

Naar Parijs met de treinDe snelste manier om met de trein naar Parijs te reizen is door gebruik te maken van de Thalys. Deze trein rijdt in 3 uur en 15 minuten van Amsterdam naar de Franse hoofdstad en vanuit Rotterdam wordt het traject in 2 uur en 30 minuten afgelegd. Tickets kunnen ruim voor vertrek geboekt worden en vaak is het zo dat tickets die geruime tijd vooraf geboekt worden een stuk goedkoper zijn dan bijvoorbeeld last minute tickets. De Thalys stopt onder meer in Antwerpen en Brussel waar eventueel gekozen kan worden voor een (korte) onderbreking van uw treinreis naar Parijs. Uiteraard is het ook mogelijk om met verschillende (inter)nationale intercity’s vanuit Amsterdam en Rotterdam naar Parijs te reizen. Dan is de reistijd wel langer als met de Thalys.

Sneller dan het vliegtuig

Het wellicht grootste voordeel van reizen met de trein naar Parijs is dat er geen geadviseerde inchecktijd van toepassing is zoals bij vliegreizen. Op het vliegveld dient u doorgaans 2 uur voor vertrek aanwezig te zijn, terwijl u deze tijd met de trein uitspaart. De gemiddelde vliegreis inclusief inchecktijd en transfers naar het centrum van Parijs is minimaal 3 uur en 45 minuten.

Naar Parijs met de trein goedkoop en voordelen:

Voordelen van reizen met de trein naar Parijs

Reizen met de trein heeft zo zijn voordelen ten opzichte van een vliegreis of in de auto stappen en naar Parijs te rijden.

  • Een reis met de trein is snel
  • Treinreizen zijn niet gebonden aan inchecktijden
  • Comfortabele zitplaatsen
  • Aanwezigheid van een restauratiewagon
  • Dagelijks meerdere vertrektijden, waarbij het bijvoorbeeld mogelijk is om ‘s ochtends rond tien uur in hartje Parijs koffie te drinken
  • Duurzame vorm van vervoer
  • Meertalig personeel aan boord van de treinen

Treinkaartjes Parijs:

Bekijk hier de treinkaartjes voor Parijs >>

Meer informatie over treinen naar Parijs:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *