Amsterdam Parijs

Amsterdam Parijs

Met de trein van Amsterdam naar Parijs (Amsterdam Parijs)

De afstand van Amsterdam naar Parijs is eigenlijk helemaal niet zo ver. Daarom is het ideaal om met de trein naar deze prachtige bestemming te reizen. Zo ben je binnen een paar uur al op de bestemming. Daarom is het ook een leuk dagje uit met de familie of een goede keuze voor een romantisch weekendje weg met je partner. Op deze pagina komt u meer te weten over met de trein naar Parijs te gaan vanuit Amsterdam (Amsterdam Parijs met de trein).

Amsterdam Parijs, meer informatie:

  • Amsterdam ParijsEr zijn veel voordelen aan het reizen met de trein van Amsterdam naar Parijs. In tegenstelling tot reizen met het vliegtuig hoeft u geen uren van tevoren aanwezig te zijn en is er geen gedoe met inchecken van de bagage. U kunt gewoon op uw gemak naar het station gaan en de trein instappen met een kaartje dat u makkelijk online kunt kopen. Het is mogelijk om ruim van te voren al een ticket te boeken, meestal zijn ze dan zelfs goedkoper. Ook kunt u tickets kopen op het station in Amsterdam zelf. Zorg er dan wel voor dat u iets eerder op het station aanwezig bent. Een treinticket naar Parijs is bovendien niet erg duur waardoor u niet veel geld hoeft uit te geven om een leuke stedentrip te hebben.
  • Het reizen met de trein is heerlijk rustig en u kunt genieten van het mooie uitzicht terwijl u van Amsterdam naar Parijs rijdt. U kunt ook kiezen voor een treinreis in de eerste klas, waar u gebruik kunt maken van extra services zoals een stopcontact, gratis Wifi en een ruimer zitgedeelte.
  • De trein rijdt meerdere keren per dag waardoor u zelf kunt kiezen wanneer u aan wilt komen in Parijs. Als u s’avonds aankomt kunt u alvast een hotel online boeken en direct vanaf het station uw spullen daar naartoe brengen. Dan kunt u nog een heerlijke avond onbezorgd doorbrengen in hartje Parijs. Ook is het mogelijk om de vroege trein te pakken vanaf Amsterdam zodat u de hele dag alle toeristische trekpleisters te bezoeken. Omdat de laatste trein laat vertrekt kunt u dezelfde avond nog terug naar huis.
  • Er zijn heel veel dingen te doen in en om Parijs. Een aanrader is om een bezoek te brengen aan Disneyland, waar jong en oud zich kunnen vermaken.

Wil je treinkaartjes voor Parijs boeken dan kan je hieronder op de blauwe link klikken. Veel plezier met het uitzoeken van een Amsterdam Parijs treinrit!

Amsterdam Parijs trein boeken?

Bekijk hier meer over treinkaartjes voor Parijs >>

Voor meer informatie over het reizen met de trein kunt u hieronder enkele pagina’s vinden:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *